Este o procedura moderna care imbina efectele benefice ale terapiei cu apa si ale celei cu ozon. Ozonul este de 10 ori mai activ decat oxigenul prin imersia sa in baie de apa la 37˚C – 38˚C. Tratamentele se realizeaza cu OzonoMatic, aparatura de ultima generatie cu multiple aplicatii:

Efect de relaxare

Hidroterapia ionizata cu ozon este un instrument primar in obtinerea starii de bine generale, avand un efect pronuntat imunostimulator si de relaxare.


Detoxifiere

Imbunatateste circulatia periferica si stimuleaza drenajul limfatic, favorizand detoxifierea.


Efect de intinerire

Ozonoterapia este unul dintre elementele esentiale in curele anti-imbatranire, efectul rejuvenant al oxigen-ozonului fiind bine-cunoscut, redand supletea epidermei si vigoarea intregului corp.


Slabire

Procedurile cu OzonoMatic s-au dovedit a fi un adjuvant important in terapiile de slabire si cele anticelulitice prin imbunatatirea circulatiei periferice, stimularea drenajului limfatic si a arderilor metabolice.


Diminuarea celulitei

Bulele mici de ozon produse de aparat in apa provoaca un micromasaj delicat care are un efect stimulant, cu efecte pozitive in reducerea aspectului inestetic al celulitei.