DetoxSPA este un sistem revolutionar folosit pentru detoxifierea organismului si echilibrarea sistemului imunitar.
Stiati ca echilibrul sistemului imunitar sta la baza sanatatii d-voastra? Exista multe modalitati de detoxifiere a oragnismului cum ar fi: colonoscopie, hidroterapie, sauna, bai termale etc. Iar elementul lor comun este apa.

Cum functioneaza

Conditiile negative se pot dezvolta rapid sub forma de soc sau lent, in timp prin acumularea constanta a ionilor pozitivi datorate stilului de viata nesanatos , alimentatiei nesanatoase, stres, poluare, ritmul alert de trai .Aceasta metoda de detoxifiere ne permite sa ne simtim mai bine ca urmare a acumularii in organism de ioni negativi care echilibreaza ionii pozitivi acumulati in organism. Apa ionica din cadrul tratamentului cu Detox Spaincurajeaza buna dispozitie, regenereaza echilibrul PH-ului din lichidele organismului, echilibreaza sistemul imunitar si circulatia limfatica.

Efectele in organism.

System Situla A Detox stimuleaza circulatia celulelor. Atunci cand energia din celule este din nou echilibrata , organele interne functioneaza mult mai bine.

Indicatii

  • Ajuta la recuperarea echilibrului organismului
  • Imbunatatirea buna starii medicale
  • Ridicarea nivelului sistemului imunitar
  • Imbunatatirea circulatiei limfatice
  • Ajuta la reducerea durerilor menstruale si a migrenelor
  • Ajuta la recupererea dupa boli
  • Detoxifierea intregului organism
  • Echilibrarea tensiunii arteriale
  • Echilibrarea nivelului de colesterol
  • Echilibrarea nivelului de zahar din sange

In timpul tratamentului organismul nu elimina vitamine si minerale.Rezultatul tratamentului cu Situla A Detox poate fi diferit la fiecare individ in parte. Asta inseamna ca la perosane care sufera de aceasi problema se pot observa efecte diferite in urma tratamentului cu Detox Spa.

Tratamentul efectiv

Situla A Detox se foloseste im felul uramator: se indroduc picioarele intr-un vas de plastic unde exista un electrod care produce electroliza. In timpul tratamentului, Situla A Detox iti detoxifiaza organismul.Toxinele sunt eliminate prin interediul celor peste 200 de pori din talpa. Atunci cand aparatul este pornit, se elibereaza in jurul electrodului niste bule de aer ceea ce inseamna ca incepe reactia electrolitica cu efect si asupra sistemului limfatic.

Contraindicatii

Folosirea aparatului Situla A Detox poate avea consecinte negative asupa persoanelor care au implanturi la inima, persoanelor ce sufera de epilepsie, femeilor insarcinate, si persoanelor care au transplant de organe. In aceste cazuri folosirea aparatului fara supraveghere medicala este strict interzisa.

System Situla A Detox nu vindeca, ci doar ajuta la ameliorarea simptomelor diferitelor boli.

Culoarea apei obtinuta in urma tratamentului nu indica existenta unei anumite boli ci doar tipul de toxine care se elimina din diverse organe.

Tratamentul indicat este minim 10 sedinte pe parcursul unei luni. Frecventa recomandata a utilizarii aparatului Detox Spa est 1 sedinta o data la 3 zile.

Pentru informatii suplimentare va rugam sa ne contactati.