Salonul de remodelare corporala si recuperare fizica Heavenue iti pune la dispozitie o serie de proceduri inovatoare perfect adaptate metabolismului tau, pentru obtinerea unei frumuseti unice, personale si pline de sanatate si a unei stari generale pozitive.

Heavenue este dedicat persoanelor care doresc sa se mentina in forma sau sa ajunga la un aspect fizic cat mai atragator intr-un mod sanatos si cu efort minim, celor care sufera de anumite afectiuni care sunt ameliorate de procedurile propuse si sportivilor de performanta care au nevoie de recuperare post-competitie sau post-traumatism.

Mixul potrivit de tratamente si proceduri se stabileste in timpul intalnirii initiale de evaluare, in armonie cu dorintele tale. Pe baza informatiilor despre starea ta de sanatate, specialistii nostri iti vor propune un tratament personalizat ce poate cuprinde sedinte de criosauna, hidroterapie cu ozon, masaj cu pietre de jad sau masaj Shiatsu pentru picioare, pentru ca sa te simti si sa arati minunat.

Nu iti promitem rezultate imposibile, din simplul motiv ca frumusetea inseamna in primul rand sa te simti bine si sanatos in propria piele, insa vom face totul pentru ca aspectul fizic sa fie la inaltimea personalitatii tale, iar starea de sanatate sa iti sustina stilul de viata.